تعداد روزهای ناسالم سال ۹۲ تهران چند برابر سالم بود؟

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، با اشاره به اهمیت پرداختن به تکنولوژیهای نو در عرصه کاهش آلودگی هوا، فعالیت این دفتر را در راستای تحقق این هدف دانسته و تاکید نمود: تحقیقات انجام شده تاکنون هرچه سریعتر به فاز اجرایی برسند.
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با رونمایی از گزارش کیفیت هوای تهران در سال ۱۳۹۲ تعداد روزهای ناسالمی که شهروندان در شهر تهران تنفس می‌کنند را ۵۰ برابر تعداد روزهای پاک اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، معاون شهردار تهران در حاشیه افتتاح دفتر حمل‌ونقل هیبرید و برقی شرکت کنترل کیفیت هوا و دیدار با مدیران و کارشناسان این شرکت گفت: وضعیت شاخص کیفیت هوا در شهر تهران طی سال ۱۳۹۲، شامل سه روز وضعیت پاک، ۲۰۲ روز وضعیت سالم، ۱۴۸ روز وضعیت ناسالم برای گروههای حساس جامعه و ۱۲ روز ناسالم بوده است که در مجموع در مقایسه با سال ۱۳۹۱ شرایط نامطلوبتری داشته است.

معاون شهردار و رییس سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران، وضعیت غلظت آلاینده ذرات معلق کوچکتر از ده و نیز دو و نیم میکرون را بر اساس استاندارد سالانه این آلاینده در وضعیت بسیار نامطلوبی توصیف کرد و افزود: شهر تهران به لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از دو نیم میکرون در سال ۱۳۹۲، ۱۶۰ روز در وضعیت نامطلوب قرار داشته و به ترتیب بدترین ماههای سال از منظر این آلاینده دی، مهر و بهمن بوده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، با اشاره به اهمیت پرداختن به تکنولوژیهای نو در عرصه کاهش آلودگی هوا، فعالیت این دفتر را در راستای تحقق این هدف دانسته و تاکید نمود: تحقیقات انجام شده تاکنون هرچه سریعتر به فاز اجرایی برسند.

تشکری، با تاکید بر پرداختن به عرصه‌های ناشناخته در زمینه آلودگی هوا، در اختیار قراردادن اطلاعات و تحقیقات موجود در زمینه آلودگی هوا در تهران را برای مخاطبین و کارشناسان ارزشمند توصیف نموده و در خصوص فعالیتهای دفتر مذکور گفت:باید در زمینه فراهم نمودن امکان استفاده از موتور سیکلت برقی و خودروهای هیبرید جدی‌تر عمل نموده و هر چه سریعتر امکان استفاده از آنها برای شهروندان فراهم گردد. البته این سریع عمل کردن نباید با رعایت نمودن استانداردهای فنی و تخصصی منافاتی داشته باشد.

رییس سازمان حمل و نقل و ترافیک یکی از مهمترین اقدامات انجام شده را بررسی استفاده از فیلتر دوده بر روی خودروهای دیزلی توسط شرکت کنترل کیفیت هوا عنوان نموده و با اشاره به تاثیر آن افزود:با نصب این فیلترها روی خودروهای دیزلی می‌توان میزان انتشار آلاینده ذرات معلق کوچکتر از ۲ و نیم میکرون را تا ۹۹ درصد کاهش داد و شهرداری تهران پیشروترین نهاد در کشور است که در این خصوص اقدامات اجرایی در فاز تحقیقات را آغاز نموده است. اتوبوسهای شرکت واحد اتوبوسرانی نخستین خودروهای دیزلی در کشور خواهند بود که این فیلترها در آینده‌ای نزدیک بر روی آنها نصب گردیده و به بهره‌برداری خواهند رسید.

در این بازدید معاون شهردار به همراه حجت الله بهروز، قائم مقام حوزه معاونت حمل و نقل و ترافیک از نخستین موتورسیکلتهای برقی که جهت بررسی فنی و کاربردی در اختیار شرکت کنترل کیفیت هوا قرار گرفته بودند بازدید کردند. در این بازدید همچنین گزارش کیفیت هوای تهران در سال ۹۲ هم رونمایی شد.

نسخه الکترونیک گزارش کیفیت هوای شهر تهران در سال ۹۲ که وضعیت کیفیت هوای تهران را به تفکیک انواع آلاینده‌ها و ۲۱ ایستگاه متعلق به شرکت کنترل کیفیت هوا نشان می دهد، روی وبسایت این شرکت به آدرس: http://air.tehran.ir قرار گرفته است و برای عموم، کارشناسان و علاقه مندان در دسترس است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *